BLI MEDLEM
Som medlem på YogaKlosterOnline får du tillgång till alla våra yogaklasser, meditationer, guidade djupavspänningar, föreläsningar och workshops online. Du får också ta del av våra livesändningar utan kostnad samt rabatterat pris på våra onlinekurser. Som medlem får du också exklusiva erbjudanden.

Klicka HÄR för en översyn av vad du får som medlem

GULD MEDLEMSKAP

249 kr/månaden


Med ett månadsabonnemang betalar du 249 kr/månaden och får tillgång till alla klasser när du vill samt våra livesändningar utan extra kostnad. Du får även 20% rabatt på alla våra kurser och andra exklusiva erbjudanden. Summan dras månadsvis så länge du vill.

Bindningstiden är en månad i taget.

DIAMANAT MEDLEMSKAP

597 kr/var tredje månad
*första 14 dagarna gratis

Med ett kvartalsabonnemang sparar du 50 kr/månaden och får tillgång till alla klasser när du vill samt våra livesändningar utan extra kostnad. Du får även 30% rabatt på alla våra kurser och andra exklusiva erbjudanden. Summan dras kvartalsvis så länge du vill.

Bindningstiden är tre månader i taget.

BRILJANT MEDLEMSKAP

2 268 kr/året


Med ett årsabonnemang sparar du 720 kr och får tillgång till alla klasser när du vill samt våra livesändningar utan extra kostnad. Du får även 40% rabatt på alla våra kurser och andra exklusiva erbjudanden. Summan dras årsvis så länge du vill.

Bindningstiden är ett år i taget.
"Det är alltid lika roligt att få mail från dig och prova de nya klasserna som lagts upp. Tack till dig för att du erbjuder denna möjlighet med YogaKloster Online och de fantastiska klasserna som du lägger ut.

Något som jag för min del tycker är jättebra och som du varierar på ett mycket bra sätt är att ha klasser som är lite olika långa, det är toppen och något jag uppskattar mycket. Vissa dagar är det 90 min yoga som gäller och andra dagar kan man göra något av de kortare passen. Så alla längder, 20 min, 30 min, 40 min, 60 min och 90 min är toppen.

Som sagt ovan så erbjuder du verkligen en toppenvariation med olika fokus och längd på de yoga/meditation och avslappnings-klasser som du lägger ut så det är mycket uppskattat :-)"
Sofia

Briljant medlem