IML-stretch

Bästa övningen mot smärta och kronisk värk - "när inget annat hjälper"

Sammanfattning

IML-stretch är en av de bästa övningarna du kan göra för att  hjälpa kroppen släppa på djupt liggande spänning och värk. Den påverkar framförallt höfter, ländrygg, SI-led  och bäcken som i sin tur även påverkar bröstrygg, nacke, axlar, skulderblad och bröstkorg.

Har du lättare kronisk värk rekommenderar vi att du gör den här övningen varje dag eller så ofta du kan under 3 veckor, har du svårare kronisk värk rekommenderar vi att du gör övningen så ofta du kan under 3 månader.  

Det här är en övning att göra "när inget annat hjälper". Den är fantastisk och väldigt enkel att göra.

Innehåll

Frida ohlsson

Frida Helsing Ohlsson

Verksamhetsansvarig YogaKloster

"Under alla mina år som jag arbetat med hälsa har jag inte stött på en bättre övning än denna.  Själv har jag levt med kronisk värk i många år, min värk sitter djupt inne på höger sida vid lungan och ingen terapeut, behandlare eller läkare, röntgen etc. har kunnat hjälpa mig komma till rätta med den. Yogaövningar, akupunktur, promenader etc. är fantastiskt för att hjälpa min kropp släppa på spänningar som bildas även i andra delar av kroppen pga av att den spänner sig i och med värken.  Men ibland går min kropp in i ett läge där övningar som brukar fungera för att släppa på spänning inte gör det och då är IML-strechen fantastisk. Den gör verkligen hela kroppen mjuk och avslappnad på djupet. Har du någon form av kronisk värk tycker jag att du ska prova denna övning. Jag lärde mig IML-stretchen av en posturalterapeut som heter Linda Carlsson (företag Caversus) för många år sedan och har gjort den kontinuerligt sen dess. Den är fantastisk och väldigt enkel att göra."

Olika prisalternativ

IML-stretch - 1 månad

198 SEK

  • Tillgång till filmen i en månad

Köp nu

IML-stretch - 3 månader

399 SEK

  • Tillgång till filmen i tre månader

Köp nu