Lär dig Kirtan Kriya

En kraftfull meditationsteknik som förbättrar minnet, minskar stress och ökar blodtillförseln till hjärnan

Sammanfattning

DEN GAMLA MEDITATIONSTEKNIKEN SOM FÖRBÄTTRAR MINNET (forskning visar dess effektivitet)  

Kirtan Kriya har det forskats en del på, den hjälper kroppen att öka längden på Telomerer i (DNA-sekvens i våra kromosomer) som i sin tur skyddar cellerna och bidrar till en ökad livslängd. Enligt en studie i Läkartidningen är kort telomerlängd associerad med exempelvis hjärt–kärlproblem, så-som hjärtsvikt , koronarsjukdom, ateroskleros och högt pulstryck och kan predicera ökad risk för hjärt–kärlsjukdom (källa: https://lakartidningen.se/wp-c... ) medan långa telomerer ger bättre hälsa.  

Du kan alltså öka längden på dina Telomerer i kroppen genom meditationstekniken Kirtan Kriya (12 minuter om dagen är tillräckligt) enligt denna pilotstudie:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/p... och enligt studien ökar telomererna med hela 43% i den kontrollgruppen som gjorde Kirtan Kriya kontinuerligt under ett visst antal dagar.  

Kirtan Kriya är en mycket kraftfull meditationsteknik som man har sett i studier har många nyttiga effekter. Bland annat förbättrar Kirtan Kriya minnet, minskar stress, ökar blodtillförseln till hjärnan, förbättrar sömn och minskar depression.

Innehåll

Frida ohlsson

Frida Helsing Ohlsson

Verksamhetsansvarig YogaKloster

"Om man inte gjort Kirtan kriya innan är det viktigt att bli instruerad av en erfaren lärare och därför har jag satt ihop en kurs för dig med möjligheten att bli guidad i meditation av mig. I kursen finns det en bra introduktionsfilm samt möjlighet att göra meditationen 12 minuter eller 31 minuter. Jag rekommenderar att du gör meditationen så ofta du kan."

Olika prisalternativ

Kirtan Kriya - 1 månad

198 SEK

  • engångskostnad - en månad

Köp här

Kirtan Kriya - 3 månader

399 SEK

  • engångskostnad - tre månader (spara 201 kr)

Köp här